Hediyeal.com.tr, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına, (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.)  gibi bazı kişisel bilgilerinizi sizlerden talep etmektedir. Hediye Al bilgi işlem merkezinde toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri “sınıflandırma” çalışmalarında sadece Hediyeal.com.tr bünyesinde kullanılmaktadır.

Hediyeal.com.tr üyelik formlarında toplanan bilgileri,  üyenin bir talimatı veya haberi olmadan, üçüncü şahıslar ile kesinlikle paylaşmamakta ve faaliyet dışı hiçbir sebeple ticari amaçla satılmamakta ve kullanılmamaktadır.

Hediyeal.com.tr, e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır. Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, Hediyeal.com.tr müşterilerine daha özel ve etkin bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla Hediyeal.com.tr’nin iş ortakları ile paylaşılabilmektedir.

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece Müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece Müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde Hediyeal.com.tr veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin Hediyeal.com.tr  ara yüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.